طرح توجیهی و کارآفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای
فرمت فایل: ورد
تعداد صفحات: 41
فهرست مطالب
صفحه فصل اول : کلیات
مقدمه و بیان موضوع 1
اهداف کلی (کلان) 1
اهداف جزئی (خرد) 2
اهداف سازمان 3
انگیزه 3
اهمیت موضوع 3
محدودیت مکانی 4
محدودیت زمانی 4
صفحه فصل دوم : ادبیات تحقیق
2-1 آشنایی با شرکت 5
2-2 نیروی انسانی 6
2-3 تجهیزات و ماشین آلات 8
2-4 چارت سازمانی 9
2-5 آشنایی با محصولات 11
2-6 ظرفیت تولید 11
2-7 روش تولید12
فصل سوم : طراحی تولید
3-1 طراحی15
3-2 تولید 19
فصل چهارم : بازاریابی فروش و تجزیه و تحلیل مالی
4-1 پیمان گذاری محصول23
4-2 بازاریابی (کانال های توزیع محصول) 24
4-3 رقبا 26
4-4 شناسایی بازار در داخل کشور 27
4-5 تجزیه و تحلیل مالی 29
فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات
5-1 نتیجه گیری 38
5-2 پیشنهادات 39
فصل اول : کلیات
1-1مقدمه وبیان موضوع
انسان برابر تامین انرژی بدن نیاز به غذا دارد وبرای فعالیت روزمره خود باید از تغذیه ای سالم برخوردار باشد که این امر بدون مصرف خوراکیها امکان پذیر نمی باشد .
درزمان های قدیم ابتدا قهوه خانه های محلی وجود داشت که در آن چای وقلیان و غذاهای سنتی وجود داشت وبعد از گذشت زمان وتغییر فرهنگ تغذیه ونیز پیدایش غذاهای متنوع قهوه خانه ها جای خود را به اغذیه فروشی ها که امروزه شما مشاهده می کنید دادند که یکی از این غذاها که در واقع از کشور دیگر وارد ایران شده ودر اغذیه فروشی ها یافت می شود پیتزا می باشد ومکانی را که برای تهیه پیتزا فعالیت می کند تا این غذا را تهیه کند اصطلاحا با نام پیتیزا فروشی می باشد پیتزا فروشی که امروزه از رشد زیادی برخوردار بوده ودارای سود زیادی می باشد تصمیم گرفته شد تا در مورد آن پروژه ای در نظر گرفته شود .