فرمت فایل دانلودی: .pptxفرمت فایل اصلی: pptxتعداد صفحات: 36حجم فایل: 4959 کیلوبایت قیمت: 80000 تومانتوضیحات:
پاورپوینت بسته بندیهای شیشهای در مواد غذایی، در 36 اسلاید.
بخشی از متن فایل:
شیشه در درجه اول به عنوان ظرفی برای مواد غذایی مانند نوشیدنی ها، سس ها، چاشنی ها، روغن ها، ژله ها و رویه های دسر استفاده می شود. استفاده از این ماده در بسته بندی مواد غذایی و مصرفی نسبت به سال های گذشته با حاشیه قابل توجهی کاهش یافته است. استفاده از پلاستیک به جای شیشه افزایش پیوسته ای داشته است، زیرا این بسته ها سبک تر، انعطاف پذیرتر و مقرون به صرفه تر هستند.
فهرست مطالب:
تاریخچه بستهبندی شیشهای
مقدمه: کاربرد، مزایا و معایب ظروف شیشهای
مراحل ساخت ظروف شیشهای
مراحل تولید بطریشیشهای
انواع ظروف شیشهای و شیشههای رنگی
بازیافت ظروف شیشهای
بخشی از متن:
گروهی عقیده دارند که شیشهگری زیر مجموعه کوزهگری است که قدمتش به 7000 سال قبل از میلاد مسیح برمیگردد. تا
قبل از سال 1858 میلادی انسانها در کلیه مکانها از شیشه برای نگهداری مواد غذایی استفاده میکردهاند و کماکان برای
بستن دربهای از روشهای سنتی مانند پی حیوانات و موم زنبور عسل یا چوب پنبه برای بطریها استفاده میشد.
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.