فرمت فایل دانلودی: .doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 23 حجم فایل: 240 کیلوبایت قیمت: 28000 تومان
توضیحات: پروپوزال کارشناسی ارشد رشته مدیریت با موضوع بررسی رابطه بین مدیریت دانش و سیستم مدیریت کیفیت جامع در سازمان تامین اجتماعی شهر تهران، در قالب فایل word و در حجم 23 صفحه، بصورت استاندارد.
بخشی از بیان مسئله: امروزه سازمانها با مسائلی چون تغییر و تحولات سریع فن آوری، رقابت پیچیده، رشد سریع تعداد رقبای جدید، حس بی اعتمادی به روشهای سنتی در مدیریت سازمانی، خروج برخی از بهترین و درخشانترین کارمندان از شرکت، رقابت بین المللی، کوچک کردن شرکتهای بزرگ و میل کلی به بالابردن بازدهی و بهرهوری، روبرو هستند. در این بین سازمانهایی می توانند قدرت رقابت داشته باشند که با بر عهده گرفتن نقشی فعال و تاثیر گذار از مدیریت کیفیت جامع پشتیبانی نمایند. بنابراین امروزه از کیفیت جامع به عنوان عامل تحریک و تقویت رقابت، نوآوری و روان کننده تغییر و عامل تعادل در اقتصاد پویا یاد میکنند. اما تحقیقات گوناگون نشان میدهند که علیرغم اینکه سازمانها اهمیت کیفیت را برای رقابت در دنیای امروز پذیرفتهاند اما در استقرار سیستم مدیریت کیفیت جامع موفق نبودند. چرایی این موضوع ما را ترغیب کرده است تا به بررسی رابطه بین مدیریت دانش و سیستم مدیریت کیفیت جامع بپردازیم. بدون شک یکی از مهمترین بستر برای استقرار مدیریت کیفیت کسب و بکارگیری دانش است، طوریکه محققین بیان میدارند مزیت رقابتی پایدار تنها از طریق به کارگیری دانش برای نوآوری حاصل میشود. به همین منظور چندی است که از سوی محققین گوناگون، مدیریت دانش سازمانی به عنوان یکی از مهم ترین عوامل موفقیت کسب و کار ها در شرایط رقابتی مورد توجه قرار گرفته است و سازمانهای مختلف، سرمایه گذاری نسبتاً وسیعی در این حوزه انجام دادهاند. با توجه به ارتباط غیر قابل انکار دانش با کیفیت خدمات، به نظر میرسد درک نقش و رابطه مدیریت دانش و مدیریت کیفیت از اهمیت بسزایی برخوردار باشد، برای دستیابی به این مهم، پژوهش حاضر در پی کشف روابط میان فرآیندهای مدیریت دانش و سیستم مدیریت کیفیت جامع است و مطالعه تجربی آنها سازمان تامین اجتماعی شهر تهران است. از این رو سوال اصلی تحقیق حاضر به قرار زیر است: آیا بین مدیریت دانش و سیستم مدیریت کیفیت جامع در سازمان تامین اجتماعی شهر تهران رابطه مثبت و معناداری وجود دارد؟
فهرست مطالب: 1) موضوع 2) مقدمه 3) بیان مساله تحقیق 4) سابقه موضوع 5) اهمیت موضوع تحقیق 6) اهداف تحقیق 7) چهارچوب نظری 8) مدل تحقیق 9) فرضیات و سوالات تحقیق 9-1) سوالات تحقیق 9-2) فرضیات تحقیق 10) روش تحقیق 11) قلمرو تحقیق 12) جامعه آماری 13) روش نمونه گیری و حجم نمونه 14) روش و ابزار جمع آوری اطلاعات 15) روش تجزیه و تحلیل 16) تعاریف اصطلاحات و متغیرهای تحقیق 17) محدودیتها 18) منابع و مآخذ